1. Peter Ashford
  2. The Voice Sherlock Holmes
  3. Bug report
  4. Monday, 10 June 2019
  5.  Subscribe via email
Hello,

Noticed an issue today. If I create an event and don't use predefined location and enter the address manually, the event is then shown in the list of events in the eventlist view, however the pin on the map is missing. If I click into the event view, the map on that page shows the correct location.

If I setup a predefined location for the same location and assign to the same event, everything works as expected.

This issue is not consistent - I have been using the manual entry for the addresses an many of those events as shown correctly. Just noticed it today when trying to find the event on the map.

Have you come across this before???

thanks Pete


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Benutzerdefiniertes Feld Veranstaltungen
Ich habe so ein benutzerdefiniertes Feld in den Veranstaltungen angelegt. Wie be...
0 Replies
Posted on Monday, 30 March 2020
  • New
  • Language override and GDPR compliance
    Hi, I need to display a checkbox below the message box so the user can accept t...
    2 Replies
    Posted on Thursday, 26 March 2020
  • New
    • #GDPR
    • #rgpd
    Can't update to Pro version
    Hi, first of all, congratulation for this really good composant ! Like som...
    2 Replies
    Posted on Sunday, 29 March 2020
  • New
    • #hotspot pro
    • #Compojoom Installer
    custom look for slideshow
    Hi Daniel I have seen that there were several displays possible for the image...
    7 Replies
    Posted on Tuesday, 23 February 2016
    infinite scroll load of users hotspots
    Hi Daniel I am stuck at something trying to infinite scroll load of users hot...
    13 Replies
    Posted on Saturday, 28 March 2020
  • New