1. Peter Ashford
  2. The Voice Sherlock Holmes
  3. Bug report
  4. Monday, 10 June 2019
  5.  Subscribe via email
Hello,

Noticed an issue today. If I create an event and don't use predefined location and enter the address manually, the event is then shown in the list of events in the eventlist view, however the pin on the map is missing. If I click into the event view, the map on that page shows the correct location.

If I setup a predefined location for the same location and assign to the same event, everything works as expected.

This issue is not consistent - I have been using the manual entry for the addresses an many of those events as shown correctly. Just noticed it today when trying to find the event on the map.

Have you come across this before???

thanks Pete


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Email template missing details
For some reason, my event booking email to the customer is not including ticket ...
4 Replies
Posted on Thursday, 17 October 2019
  • New
  • current joomla categories deleted on migration
    Hello! I've migrated WP post into joomla. ( only content imported all other...
    3 Replies
    Posted on Thursday, 17 October 2019
  • New
  • Gestaffelte Gebühren werden im Export nicht angeze
    Hallo Auf meiner Seite habe ich 4 verschiedene Events. Bei 2 habe ich individue...
    5 Replies
    Posted on Tuesday, 15 October 2019
  • New
  • Numbered Icons / Markers on the map
    Hi: Here's a link to my site. http://ocklawahariver.com/index.php/map Qu...
    1 Replies
    Posted on Thursday, 17 October 2019
  • New
  • Where is the Location Image used?
    Hello, When configuring an event location, I can optionally upload a location...
    3 Replies
    Posted on Wednesday, 09 October 2019