1. Claire Roach
  2. Bugs
  3. Tuesday, 09 March 2021
  4.  Subscribe via email
Hi, no one can post a comment as the invalid token error keeps happening.
Responses (5)
Accepted Answer Pending Moderation
Just an update,

I have turned off all cache except via my CDN Ezoic. On there I have excluded the extension from caching but still no one can comment.

Sometimes it works, sometimes it doesn't.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Claire,

I just visited the site and posted a comment? I didn't get any "token" error?

where do you get com_jcomments doesn't exist?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I have disabled all caching on my website as I was debugging another components error, and I tested Ccomment and STILL no one can post a comment because of token errors

Joomla cache is off
jch is disabled
ezoic cache, pagespeed and CDN is off

I am no again getting the CComment plugin file for com_jcomments doesn't exist error that I had before also.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
I disabled page cache in the Joomla plugins and it's still not working.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Is your site using caching? If yes, disable it. Sound like you use whole page cache - which caches the token and because of that when someone tries to post it uses a cached token that is no longer valid.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

List filter for custom fields on the UI
Hi, i love the flexible feature of haveing "custom fields". It make...
4 Replies
Posted on Friday, 31 May 2019
  • #custom fields
Help in Issue please =)
Dear hotspots: I write because in backend dashboard appears an error Noti...
5 Replies
Posted on Monday, 06 September 2021
  • Resolved
  • Issue with date format
    Hello Yves, I tried to reinforce the bilingualism of our site (French and Eng...
    2 Replies
    Posted on Tuesday, 21 September 2021
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    10 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021
  • New
  • New CComments Install - Add New Button not working
    Hello, I just installed CComments and believe I have I have it set up correct...
    0 Replies
    Posted on Monday, 20 September 2021
  • New