1. Claire Roach
  2. Bugs
  3. Tuesday, 09 March 2021
  4.  Subscribe via email
Hi, no one can post a comment as the invalid token error keeps happening.
Responses (5)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Is your site using caching? If yes, disable it. Sound like you use whole page cache - which caches the token and because of that when someone tries to post it uses a cached token that is no longer valid.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I disabled page cache in the Joomla plugins and it's still not working.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
I have disabled all caching on my website as I was debugging another components error, and I tested Ccomment and STILL no one can post a comment because of token errors

Joomla cache is off
jch is disabled
ezoic cache, pagespeed and CDN is off

I am no again getting the CComment plugin file for com_jcomments doesn't exist error that I had before also.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Claire,

I just visited the site and posted a comment? I didn't get any "token" error?

where do you get com_jcomments doesn't exist?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Just an update,

I have turned off all cache except via my CDN Ezoic. On there I have excluded the extension from caching but still no one can comment.

Sometimes it works, sometimes it doesn't.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

List filter for custom fields on the UI
Hi, i love the flexible feature of haveing "custom fields". It make...
4 Replies
Posted on Friday, 31 May 2019
  • #custom fields
Help in Issue please =)
Dear hotspots: I write because in backend dashboard appears an error Noti...
5 Replies
Posted on Monday, 06 September 2021
  • Resolved
  • Issue with date format
    Hello Yves, I tried to reinforce the bilingualism of our site (French and Eng...
    2 Replies
    Posted on Tuesday, 21 September 2021
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    10 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021
  • New
  • New CComments Install - Add New Button not working
    Hello, I just installed CComments and believe I have I have it set up correct...
    0 Replies
    Posted on Monday, 20 September 2021
  • New