1. daclina
  2. Bugs
  3. Tuesday, 24 October 2017
  4.  Subscribe via email
Hi there,

I have noticed that as of recently I am unable to sign up using the CMC modules. It simply goes gray as if it's loading and nothing happens. I have resynced and re-saved all my settings, but this hasn't changed. Are you aware of any issues?
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Unfortunately I don't believe this product works anymore. Also, compojoom doesn't seem to respond to any support requests for it.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
Hey Daclina,

I just tried the subscribe form and it worked for me?

However you should know that you have some js errors on the page, that come from the share plugin that you use. You might want to have a look at it.

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Arjan Menger
Matukio supporter
Accepted Answer Pending Moderation
0
Votes
Undo
I just found out the same. The module doesn't work anymore. After submitting the button keeps "loading". The account was on PHP 7.2, but when I set it back to PHP 5.6 it worked again.

Hopefully the developers can make a change to the module so it will work with PHP 7 too.

Thanks in advance for your great work!
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Chrome reporting website "Not Secure"
Hi, I purchased CComment Pro on the weekend, having evaluated your free vers...
0 Replies
Posted on Sunday, 24 May 2020
  • New
    • #Not Secure
    • #Chrome
    • #Cookies
    field map check boxes
    hello, is it possible to field map a check box from mailchimp in the user plugi...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 23 May 2020
  • New
    • #Mailchimp
    • #mapping
    • #checkboxes
    Hotspot not showing points of interest/ icons from
    Hi I have a problem when trying to use the hotspot feature to show icons from M...
    2 Replies
    Posted on Tuesday, 19 May 2020
  • New
  • "Loading data..." in the sidebar if any
    Not sure if this is a bug, but didn't know where else to post it... We have a...
    5 Replies
    Posted on Tuesday, 12 May 2020
    Export comments?
    Is it possible to export comments? I think about the posiblity to move from Joom...
    1 Replies
    Posted on Tuesday, 19 May 2020
  • New
    • #CComment
    • #Export