1. Myster Dog
  2. Bugs
  3. Sunday, 24 April 2016
  4.  Subscribe via email
Hello.

Well, first of all, thank you for this great component !
I've been searching a long time for this kind of component, and CComment perfectly matches my expectations !
I only have one issue, concerning the link to the comment (http://mysite.com/#!/ccomment-comment=xxx) sent in the notification email, or the one in the comments management page (admin).
When I click on the link, I get the "loader.gif", but the comments don't load.

Thanks in advance for your help

Joomla version : 3.5.1
CComment version : 5.3.5
Responses (10)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
If you see the loading gif and nothing changes, then the response of the ajax request is broken. Either a plugin or something else is getting in the way of it and destroying our json. You can inspect the response with your browser tools yourself. If you give us a link to your page we might be able to help you further.

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Daniel.

Thank you for your answer, and sorry for this long time before answering you...
I have never used Firebug to debug Json and I can't find any tutorial to analyse the Json response...
Can you please give me some advice to do this ?
Or... if you want to have a look at the problem, you can follow this link to see the bug in action :
http://s330101700.onlinehome.fr/coopt_v2/test-ccomment#!/ccomment-comment=211

Thanks in advance
David
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Daniel.

I'm totally lost.
I'm trying to analyze the situation using Firebug, but without help, I won't be able so fix this issue.
In Firebug's "network" tab, the "XHR" tab is empty (0 request).
Where do I have to search for the component that breaks the request ?

David
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hey David,
I don't see the comment system on the page that you've shared.

On the network tab you should see a request made to index.php?option=com_comment. This is what you are looking for.

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Daniel.

Thanks for your answer.
It's weird. I've just tried to go on the page, and I get the loader.gif image and no comment.
In the network tab, I have this item :
GET ccomment-ccomment=211

In the header sub tab :
The request is :
Accept	
text/html,application/xhtml+xml,application/xml;q=0.9,*/*;q=0.8
Accept-Encoding
gzip, deflate
Accept-Language
fr,fr-FR;q=0.8,en-US;q=0.5,en;q=0.3
Cache-Control
max-age=0
Connection
keep-alive
Cookie
cbrvs=cbrv1_c53b08f22cf9587f7db2dfee0fbd2ca3_12Lb8DkyoMTeTjOL; bb224476a094b8c62fa5138b3b803c9e=de3e873735b01254940da4a809eb60a0
; cbtabsCB=cbtabnav25; cbtabsconfig=cbtabnavconfig7; cea297eae98d612db393beff156c959f=66fe5516a26c89
c2ed306a41a8b463b3
Host
s330101700.onlinehome.fr
User-Agent
Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; WOW64; rv:46.0) Gecko/20100101 Firefox/46.0


and the response :
Cache-Control	
no-store, no-cache, must-revalidate, post-check=0, pre-check=0
Connection
keep-alive
Content-Encoding
gzip
Content-Type
text/html; charset=utf-8
Date
Tue, 03 May 2016 13:04:56 GMT
Expires
Wed, 17 Aug 2005 00:00:00 GMT
Keep-Alive
timeout=15
Last-Modified
Tue, 03 May 2016 13:04:56 GMT
Pragma
no-cache
Server
Apache
Transfer-Encoding
chunked
X-Content-Powered-By
K2 v2.7.0 (by JoomlaWorks)
X-Logged-In
False
X-Powered-By
PHP/5.5.34


For me it's like chinese. I don't know what to search. Can you please try again to check if the link works ?
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 5
Accepted Answer Pending Moderation
OK, I can see the request you're talking about if I go on this page :
http://s330101700.onlinehome.fr/coopt_v2/test-ccomment
And the response is :
{"info":{"page":0,"countParents":"1","total":"1"},"models":[{"id":211,"parentid":-1,"level":0,"name"
:"L\u00e9a N.","comment":"test","commentModerator":false,"avatar":"https:\/\/secure.gravatar.com\/avatar
\/4304324c02a1f1ef27ebe15db592ccfa?default=http%3A%2F%2Fs330101700.onlinehome.fr%2Fcoopt_v2%2Fmedia%2Fcom_comment
%2Fimages%2Fnoavatar.png&s=64","date":"Il y a 6 heures","votes":0,"published":1,"class":"ccomment-candidat
ccomment-odd ccomment-comment ccomment-own"}]}

(and the comments are displayed)

But on this page :
http://s330101700.onlinehome.fr/coopt_v2/test-ccomment#!/ccomment-comment=211

There is no request !

So in fact , the global page with all the comments work, but not the page for a specific comment.
(which means that a member who receives an email to inform that a reply has been posted to his/her comment will not be able to see the reply !
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 6
Accepted Answer Pending Moderation
Hey Daniel.

I have found the cause of the malfunction :cheer:
There's a conflict with a JS file in my Joomla template.
The file name is jquery.isotope.min.js.
If I remove this file, the comments are displayed.
Do you know if there are known conflicts between your component and jQuery ?
Do you have any suggestion to fix this issue ?
Thanks in advance.

BR
David
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 7
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
No, we don't have conflicts with jquery. But depending on what that isotope script is doing it might screw our stuff.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 8
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
I remember seeing an error in mootools on that page, so maybe when you remove the script that doesn't cause the error and our script can execute.

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 9
Accepted Answer Pending Moderation
Yes, I've seen that mootools error, which disappears when I remove the jquery.isotope.min.js file.
Thank you for your answer, and for confirming that there's no conflict with jQuery.
I have contacted the website which has provided me the template to get some infos on the JS file.
Anyway, now, it's not your problem anymore :lol: I will try to fix it myself.

Thanks again.

Regards
David
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 10
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

CMC for Joomla 4
Was wondering if you have intentions to make CMC work with Joomla 4?...
2 Replies
Posted on Friday, 14 January 2022
I cannot modify the content of a comment using the
Hi, When I try to edit a comment by clicking ContentItem, I got a blank page....
2 Replies
Posted on Wednesday, 19 January 2022
import wordpress featured images into joomla artic
Hi I would like to use your cmigrator to migrate a wordpress site to a joomkla...
0 Replies
Posted on Monday, 24 January 2022
  • New
  • Is their a joomla 4.x version of CMC - Mailchimp f
    Hi all, I am looking to upgrade my website from joomla 3.x to joomla 4.x. Can...
    0 Replies
    Posted on Monday, 24 January 2022
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    19 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021