1. McVitas
  2. Bugs
  3. Sunday, 19 November 2017
  4.  Subscribe via email
Hello, when I click the smiley button in the comment form, I get
Uncaught TypeError: Cannot read property 'toggleClass' of null
at Object.onToggleEmoticons (aa832d2247bf6e9d1ac2e0026ec7ad84.min.js:138)
at Object.<anonymous> (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:42)
at Array.forEach (<anonymous>;)
at Function.forEach (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:5)
at Array.each (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:9)
at Object.fireEvent (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:42)
at Object.e.extend.$owner (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:38)
at HTMLSpanElement.<anonymous> (aa832d2247bf6e9d1ac2e0026ec7ad84.min.js:117)
at c (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:124)
at HTMLDivElement.w (mootools-core.js?bf52a1875108740045c35b28436bf247:128)
Accepted Answer
Accepted Answer Pending Moderation
Why can't I send you a private message? There is no button for it here.
Please login to my page and check by yourself...
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # Permalink
Responses (6)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
You've entered 3.0.5 as extension number. Are you sure? Also can we get a link to the page?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
Sorry I confused the number with JComment :-]
It is com_comment-5.3.8-core
test it here
http://mcvitas.duckdns.org/smartphones/index.php/en/
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Do you have a template overrride for ccomment? Or have you disabled the emoticons in the settings of ccomment. There is no trace of the smilies in the code of th epage.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Something was wrong with the installation. I installed 5.3.8 again and now it is fine.

Regards,
Daniel

P.S. Would appreciate a subscription ;)
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
Accepted Answer Pending Moderation
Great thanks for help!
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Slow web page loading
Hi I have a question about HotSpot - Mapview. I've uploaded several 36 differen...
4 Replies
Posted on Saturday, 28 October 2017
  • #Hotspots
  • #mapview
Page Navigation!
The admin bar is currently on top before site visitors see the comments. How can...
0 Replies
Posted on Wednesday, 25 May 2022
  • New
  • Exporting Markers and Importing via PHPMyAdmin
    This is not a question, unless someone reading this knows a better way to do thi...
    3 Replies
    Posted on Monday, 22 July 2019
    • #Export
    • #import
    • #phpmyadmin
    • #markers
    Show all markers (and keep paginated list)?
    For my particular use case it makes more sense to do marker clusters than tiles....
    1 Replies
    Posted on Thursday, 19 May 2022
    Two message dialogs when submitting hotspot
    Hi! I noticed that there are two Joomla messages shown when a hotspot is subm...
    1 Replies
    Posted on Thursday, 05 May 2022