1. Pim van Wijngaarden
  2. Bug report
  3. Thursday, 04 November 2021
  4.  Subscribe via email
Hi,
My hotspots professional 5.4.14 stopped displaying the satellite view and instead now only shows the text 'Sorry we have no imagery here.'
Switching to map view works fine, but I want to use satellite view.
I verified my API which is working fine.
URL: https://museumships.us/map
Please let me know if you need site credentials.
Joomla 3.10.3
php 7.4.24
Hopefully this can be resolved soon.
Thanks for an otherwise great component

Pim
Responses (4)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Slow web page loading
Hi I have a question about HotSpot - Mapview. I've uploaded several 36 differen...
4 Replies
Posted on Saturday, 28 October 2017
  • #Hotspots
  • #mapview
Page Navigation!
The admin bar is currently on top before site visitors see the comments. How can...
0 Replies
Posted on Wednesday, 25 May 2022
  • New
  • Exporting Markers and Importing via PHPMyAdmin
    This is not a question, unless someone reading this knows a better way to do thi...
    3 Replies
    Posted on Monday, 22 July 2019
    • #Export
    • #import
    • #phpmyadmin
    • #markers
    Show all markers (and keep paginated list)?
    For my particular use case it makes more sense to do marker clusters than tiles....
    1 Replies
    Posted on Thursday, 19 May 2022
    Two message dialogs when submitting hotspot
    Hi! I noticed that there are two Joomla messages shown when a hotspot is subm...
    1 Replies
    Posted on Thursday, 05 May 2022