1. David Kerridge
  2. Newbie area
  3. Friday, 03 August 2018
  4.  Subscribe via email
Hi,
Hotspots component has been working well until a few weeks ago. People have reported that the Google Map is not displaying with error "Sorry! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details."
I have recently updated Hotspots itself as well as acquiring an new API from Google Maps.

Can you point me in the right direction for a solution?
You do not have permission to view the content of this accepted answer.
Responses (5)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

URL with escaped_fragment
Hello. I have been using CComment for many years since Joomla 1.5. In some versi...
4 Replies
Posted on Thursday, 06 October 2022
  • Resolved
  • New
  • question about 3rd party integration
    hi is there any info or tutorial about how can integrate the ccomments in my co...
    2 Replies
    Posted on Wednesday, 05 October 2022
  • New
    • #integration
    • #3rd party
    Tracks color in KML file
    Hi, Currently on the Hotspots map I use 2 tracks to materialize the route of a ...
    3 Replies
    Posted on Thursday, 15 September 2022
    reply on comment issue
    hi when i add a comment , i see reply and quote links . (this is ok) but when ...
    0 Replies
    Posted on Wednesday, 05 October 2022
  • New
  • Probleme bei der Inst. auf Joomla 4
    Hallo liebes Matukio Team, ich habe Joomla 4.2.2 mit PHP8.1 und bekomme bei d...
    0 Replies
    Posted on Sunday, 02 October 2022
  • New