1. Ivo
  2. General
  3. Monday, 30 June 2014
  4.  Subscribe via email
Hello,

When I add an image, it's saying "succesvol opgeslagen" (stored successfully), but the image is not showing.
I want to create something that looks like this : http://www.valkverrast.nl/

Is this possible? I find it very difficult to make a simple gallery.
And in the testgallery not al images are showing, so it's also not possible to use this one.
:(
Responses (4)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
What are you image names? Do they have spaces or any special characters. If they do, please rename them and then upload them again.

Let me know if this solves the issue.

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. General
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
The image name is gent.jpg, so that isn't the problem.
I can find the images on the server, so it is available.

In the test gallery, I can change an image, so that works good.
  1. more than a month ago
  2. General
  3. # 2
Accepted Answer Pending Moderation
Hello Daniel,

Can you please tell if its possible to create something that looks like this:
http://www.valkverrast.nl/

Kind regards,
Ivo
  1. more than a month ago
  2. General
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hey Ivo,
We don't have such a template, but you can definetly do this with few line of CSS. You could hide the arrows.

And the zoom effect is also few lines of code:
http://www.solucior.com/15-zoom_with_css3.html

But what is easy for me, isn't necessary easy for you. So, if you are looking for this functionality out of the box with tiles -> then you are out of luck. It doesn't support it :(

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. General
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

I cannot modify the content of a comment using the
Hi, When I try to edit a comment by clicking ContentItem, I got a blank page....
0 Replies
Posted on Wednesday, 19 January 2022
  • New
  • Can't install CComment
    When I try and install CComment Core via "Install from Web", it fails....
    1 Replies
    Posted on Monday, 17 January 2022
  • New
  • CMC for Joomla 4
    Was wondering if you have intentions to make CMC work with Joomla 4?...
    1 Replies
    Posted on Friday, 14 January 2022
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    19 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021
    Wrong link in notification email to CComment
    Hello, if someone makes a comment on a post via "CComment", I receive ...
    2 Replies
    Posted on Thursday, 13 January 2022
  • New
    • #admin email
    • #500