1. Kent Morrison
  2. Plugins and Modules
  3. Wednesday, 07 April 2021
  4.  Subscribe via email
Hotspotsanywhere does not display a map IN A MODULE

I have been able to embed a HotSpots map in an article using this syntax:
{hotspotsanywhere 891}
it refers to this HIDDEN menu item on the site:
https://townoflimon.com/index.php/golf-map

BUT when I attempt (various methods tried) to use that in a Custom Module, the module simply echoes the command, and does not call a map:

https://townoflimon.com/index.php/golf-home

I have installed the JQuery Easy plugin as you suggested in a past posting, but that does not seem to hae any effect.
I have tried to find an error message with DEBUG and System Error Reporting, but cannot see a problem being reported.

BTW, there are several very successful conventional HotSpots maps on this site:
https://townoflimon.com/index.php/all-maps/interactive-map

Please take a look and tell me if anything obvious is causing this ?

Thank you !
You do not have permission to view the content of this accepted answer.
Responses (3)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

List filter for custom fields on the UI
Hi, i love the flexible feature of haveing "custom fields". It make...
4 Replies
Posted on Friday, 31 May 2019
  • #custom fields
Help in Issue please =)
Dear hotspots: I write because in backend dashboard appears an error Noti...
5 Replies
Posted on Monday, 06 September 2021
  • Resolved
  • Issue with date format
    Hello Yves, I tried to reinforce the bilingualism of our site (French and Eng...
    2 Replies
    Posted on Tuesday, 21 September 2021
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    10 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021
  • New
  • New CComments Install - Add New Button not working
    Hello, I just installed CComments and believe I have I have it set up correct...
    0 Replies
    Posted on Monday, 20 September 2021
  • New