1. Step
  2. Bugs
  3. Sunday, 24 October 2021
  4.  Subscribe via email
Hi,
I'm using Joomla 3.10.2 and the mailchimp Newsletter-Plugin Version 4.1.2 .
For some reason there is a error message, that appears after new subscriptions:

"400: test4@stephxxxxrk.de is already a list member. Use PUT to insert or update list members."

Updates of users work just fine.

What am I supposed to do to fix it?

Greets
Stephan
Responses (5)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Have you synced your list before using the plugin?

It appears that the email you try to subscribe is already a member in the list, but since the list is not synced locally we try to subscribe that user again instead of updating his subscription.
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Accepted Answer Pending Moderation
I did a sync now, but the error still shows while adding new, unknown mailadresses.

More ideas?

Thx
Stephan
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Wait, if you are testing with unknown mail addresses why are you getting "address is already in the list"?
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Accepted Answer Pending Moderation
This is exactly my question/problem!
Why am I getting this message with new, unknown mailadresses?

(Please look at the URL in the Site Details to try it)
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hi there,

It actually appears to be working right, but the message is wrong. I did receive a "subscribe to newsletter" email. Right below the "400 error", there was a success message.

Also the network request we did returned a success. So it must be something in the display.

Did you make any modifications to the module? A template override or something?

I also see that there is a javascript error in the minified jch file. Can you try disabling jch and checking whether this resolves the issue?

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 5
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Links aus Veranstaltungsübersicht funktionieren ni
Nach der Migration von Joomla 3.10 auf Joomla 5.0.3 treten folgende Probleme auf...
2 Replies
Posted on Monday, 08 April 2024
  • New
  • Custom Hotspot Marker fails to load
    I just updated from Joomla 3 to Joomla 4.3.4 and Hotspots 6.0.12. I decided to e...
    0 Replies
    Posted on Tuesday, 09 April 2024
  • New
  • Language parameter in the link to the comment
    Hello. 1) I have a multilingual website (3 languages). If someone added a comme...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 06 April 2024
    No margin between text and map
    Hi, I'd like a margin between the small map and the text. Do you have a sugge...
    6 Replies
    Posted on Friday, 02 February 2024
  • Resolved
  • Text ändern
    Hallo in der Übersicht der Veranstaltungen kann man ja auf "Mehr Informati...
    2 Replies
    Posted on Thursday, 14 March 2024