1. jayme peltz
  2. Newbie area
  3. Wednesday, 11 June 2014
  4.  Subscribe via email
HI when I add in custom fields to my submit a location page they keep disappearing on me. I can still see them in Hotspots - Custom, Fields but not in the submit a location page. This has happened a few times, when I delete them all and then re add them they work for a bit but for some reason when I add a try adding another new field they all disappear. All fields are list types with the same category there are 8 custom fields I need

Any ideas why this may be happening?
Responses (1)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

CMC for Joomla 4
Was wondering if you have intentions to make CMC work with Joomla 4?...
2 Replies
Posted on Friday, 14 January 2022
I cannot modify the content of a comment using the
Hi, When I try to edit a comment by clicking ContentItem, I got a blank page....
2 Replies
Posted on Wednesday, 19 January 2022
import wordpress featured images into joomla artic
Hi I would like to use your cmigrator to migrate a wordpress site to a joomkla...
0 Replies
Posted on Monday, 24 January 2022
  • New
  • Is their a joomla 4.x version of CMC - Mailchimp f
    Hi all, I am looking to upgrade my website from joomla 3.x to joomla 4.x. Can...
    0 Replies
    Posted on Monday, 24 January 2022
  • New
  • Matukio for Joomla 4
    Hello Yves, Long time no see... I am still using everyday your fantastic M...
    19 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021