1. Jip Jonker
  2. Bugs
  3. Monday, 19 May 2014
  4.  Subscribe via email
Hi! When the Joomla cache is turned on the comments are not showing. The appear only when the cache is off. We would like to be able to use the Joomla cache and the comments as well. Is this a bug?

With 'cache' I mean the cache settings (conservative) in the system settings of the CMS. Not the Systeem - Cache plugin. The Systeem - Cache is turned off.

Joomla! 3.3.0 / CComment Core 5.0.7
PHP 5.3.28 / MySQL 5.5.36

Thanks!
Responses (4)
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 1
Jip Jonker
CComment supporter
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Daniel, thanks for the link. I checked this out, but I do use only conservative caching. Not progressive as mentioned in the 'known issue'. So also with conservative caching on the comments do not work.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 2
Jip Jonker
CComment supporter
Accepted Answer Pending Moderation
Hi Daniel,
The problem was caused by Admin Tools Pro. I had to allow the comments component to access the cache folder. Now it works fine.
In the .htaccessmaker of Direct Admin:
Add '/cache/com_comment/' to the field 'Allow direct access, except .php files, to these directories'.
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 3
Daniel Dimitrov
Support team
Accepted Answer Pending Moderation
Hey Jip,
I'm glad that you have figured this out, but please let me warn you. The joomla default cache is a mess.
It has a very basic usage - if you have a site that has only articles and you don't have any user interactions than you can use it. But in your case with comments - this is bullshit. When people login on your site, the cache is automatically turned off.
Also if you have cache, then google can't index the comments - as the page that is going to be served is the one with the ajax comments, and not the page that is made for indexing the comments: https://developers.google.com/webmasters/ajax-crawling/

Regards,
Daniel
Please if you use our extensions be so kind and review them at JED
Matukio | Hotspots Pro | CComment Pro
  1. more than a month ago
  2. Bugs
  3. # 4
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Submission form doesn't send data to database or w
I don't know if this is a bug, but the submission form all of a sudden, maybe af...
13 Replies
Posted on Monday, 23 January 2023
  • #custom fields
  • #submission form,
Problem with Default Booking Form
Hallo zusammen, ich habe ein Problem mit dem Default Booking form. Immer wenn ic...
5 Replies
Posted on Monday, 30 January 2023
  • New
  • Issue in displaying map
    Hi I am having and issue with the display of the map. I did all the process wi...
    21 Replies
    Posted on Tuesday, 20 September 2022
    Slow web page loading
    Hi I have a question about HotSpot - Mapview. I've uploaded several 36 differen...
    3 Replies
    Posted on Saturday, 28 October 2017
    • #Hotspots
    • #mapview
    ccomment issue on mobile devices
    Hello I installed your Ccomment component, but I noticed that it has a bug in m...
    3 Replies
    Posted on Friday, 27 January 2023
  • New