1. Peter Ashford
  2. The Voice Sherlock Holmes
  3. Bugs
  4. Tuesday, 11 September 2018
  5.  Subscribe via email
Hello - I have upgraded to the latest version of Ccomment recently and have just noticed an issue with the Easyblog integration. Leaving and reading comments works normally. the issue is when clicking on the notification links within the emails sent to moderators/post authors. When you click the link it displays a 0 Error Page - 'CLASS 'EASYBLOGROUTER' NOT FOUND'

I am using Easyblog 5.2.7. Guess it could be something that has changed in Easyblog that has broken Ccomment integration?

Can you please help sort this out.

cheers Pete


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Chrome reporting website "Not Secure"
Hi, I purchased CComment Pro on the weekend, having evaluated your free vers...
6 Replies
Posted on Sunday, 24 May 2020
  • New
    • #Not Secure
    • #Chrome
    • #Cookies
    After importing html tags
    Hi Devs! I've just imported some comments from Jcomments, all fine except for m...
    2 Replies
    Posted on Wednesday, 06 May 2020
    field map check boxes
    hello, is it possible to field map a check box from mailchimp in the user plugi...
    1 Replies
    Posted on Saturday, 23 May 2020
  • New
    • #Mailchimp
    • #mapping
    • #checkboxes
    Hotspot not showing points of interest/ icons from
    Hi I have a problem when trying to use the hotspot feature to show icons from M...
    2 Replies
    Posted on Tuesday, 19 May 2020
    "Loading data..." in the sidebar if any
    Not sure if this is a bug, but didn't know where else to post it... We have a...
    5 Replies
    Posted on Tuesday, 12 May 2020