1. Jaime
  2. Bug Report
  3. Saturday, 08 May 2010
  4.  Subscribe via email

I have a problem when I place a URL in a comment. For example, this is stored in a comment in jos_comment table:

<a class="linkarticle" href="index.php?option=com_hum&view=proyecto&id=nn:yyy">link text</a>

But when the page is rendered, this is placed:

<a class="linkarticle" href="index.php?option=com_hum&view=proyecto&id=nn:yyy">link text</a>

That causes the final URL to contain a undesirable quote.

How can I solve it? I have JoomlaComment 4.0


There are 5 replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now


  1. 3 subcategories
  1. 4 subcategories
  1. 11 subcategories
  1. 11 subcategories
  1. 6 subcategories
  1. 4 subcategories
  1. 2 subcategories
International Zone
  1. 10 subcategories
Free extensions
  1. 47 subcategories
  1. 15 subcategories

Last questions

Certificate more useable
Dear Matukio Team, Found a really nice to online edit certificate here: https:...
4 Replies
Posted on Tuesday, 13 March 2018
  • New
  • Cannot Install an Update
    I'm hoping to get help installing an update of Matukio Events. It's been a compl...
    5 Replies
    Posted on Thursday, 15 March 2018
  • New
  • Issue With CComment Form Loading
    I am having an issue with the CComment form loading. I am sure it is probably so...
    4 Replies
    Posted on Monday, 19 March 2018
  • New
  • (Please help…) After creating Blogger, encountered
    Joomla Version : 3.5.1 CMC 3.0.1 I was trying to create a blogger "Admi...
    6 Replies
    Posted on Friday, 14 July 2017
    Giant blobs - location dots not rendering correctl
    My map sometimes has the location dots shown as giant blobs which cover huge par...
    5 Replies
    Posted on Friday, 09 March 2018