1. Paul Nout
  2. General
  3. Monday, 07 May 2018
  4.  Subscribe via email
Hello all,

Succesfully migrated WP content but all articles are empty when opening. They were created, title and alias but there's is no content. After parsing no content was made either and parsing images holds or gives errors. Also, not clear to me what to fill in on the Base site field - the wp source or the destination site? Tried it over again a few times but same problems. My Joomla database com_content has the right wp articles with content in it

Any thoughts?

Paul


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Gestaffelte Gebühren werden im Export nicht angeze
Hallo Auf meiner Seite habe ich 4 verschiedene Events. Bei 2 habe ich individue...
2 Replies
Posted on Tuesday, 15 October 2019
  • New
  • Download booking does not work
    I tried to download a booking, and got a pdf error. Resulted in error:...
    5 Replies
    Posted on Thursday, 10 October 2019
  • New
    • #2.5
    Where is the Location Image used?
    Hello, When configuring an event location, I can optionally upload a location...
    2 Replies
    Posted on Wednesday, 09 October 2019
  • New
  • Change Map Height for Mobile Devices
    Hi! I would like to know if there is a way to change the height of the map for ...
    24 Replies
    Posted on Friday, 12 December 2014
    Invisible Re-captcha not working
    Hello, Noticed when switching to the invisible Google re-captcha option Hotsp...
    7 Replies
    Posted on Thursday, 05 September 2019