1. RogerCO
  2. Bugs
  3. Friday, 15 December 2017
  4.  Subscribe via email
Every time I visit the backend component it tries to load an image /media/com_cmc/backend/images/cmc-logo.png which doesn't actually exist so it generates a 404 error in the background although the page displays ok.

It is on line 658 in the page source which appears to be part of a survey form that is hidden from view.

I checked the original 4.1.0 zip file that I downloaded from here and the file is indeed not there.
Responses (0)


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Error 400 subscribing new list members
Hi, I'm using Joomla 3.10.2 and the mailchimp Newsletter-Plugin Version 4.1.2 ....
0 Replies
Posted on Sunday, 24 October 2021
  • New
  • PageSpeed Insight resolts on google apis
    Hi, I have checked my matukio-based page with google Pagespeed Insights, and ...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 23 October 2021
  • New
    • #speed
    Image Display truncated
    For a long while the images when viewed on full screen (laptop) have been trunca...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 23 October 2021
  • New
    • #image display
    Cant save Hotspot global settings
    Using Joomla 4.0.2 and Yootheme installed. After installing Hotspot Core success...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 23 October 2021
  • New
    • #hotspot
    • #hotspots core
    • #joomla 4
    JRequest" not found
    what can i do ?...
    4 Replies
    Posted on Thursday, 16 September 2021