1. Tibor Jozsef Virag
  2. Bugs
  3. Monday, 03 June 2019
  4.  Subscribe via email
Hi there,
This menu worked for years. It showed all of my hotspots but it doesnt work anymore. Tried to find anything about it and i've found only this one here:
https://compojoom.com/forum/post/map-doesn-t-show-up-in-a-make-a-spot
related to my error log:
com_hotspots/views/hotspot/tmpl/default_one_line_address.php on line 14
I've checked my apis and everything is fine. Details pages of hotspots still working fine.
Any help apreciated.


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Status bezahl automatisch setzen
Hallo zusammen, bis jetzt hatten wir es immer so das unsere Kunden per Lastsc...
6 Replies
Posted on Friday, 18 September 2020
Mail to 2 recipients
Hello, I have understood to use the identifier "email" to send mail...
0 Replies
Posted on Wednesday, 30 September 2020
  • New
  • Multiple issues with new install
    I am running into considerable problems with a new install of matukio. 1.) On t...
    7 Replies
    Posted on Tuesday, 29 September 2020
  • New
  • Upload privileges problem in CComments
    Hello, I have purchased the CComments component to use integrated with Hikasho...
    0 Replies
    Posted on Wednesday, 30 September 2020
  • New
  • smart search find address
    Dear Compojoom : Hope everything fine, I write beause Im´trying to load . 'one_...
    0 Replies
    Posted on Wednesday, 30 September 2020
  • New