1. Edwin Bril
  2. Newbie area
  3. Tuesday, 15 July 2014
  4.  Subscribe via email
Hello all,

Yesterday i installed the latest version of Hotspots Pro and and set the necessary settings .
If I put the card live I only see a gray box (see Annex).
If I change the display to one hotspot then I see the map and control panel.
I did use a API key 3.
What can be wrong?

Looking forward to any response and solution.

Regards,

Edwin Bril
Responses (2)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Kann man Matukio auch unter Typo3 einbinden?
Ich habe Matukio bereits sehr lange unter Joomla am laufen und habe nun das &quo...
2 Replies
Posted on Sunday, 21 February 2021
coupons valid just for certain categories of event
We are using Matukio I guess from the beginning of the extension and nearly all ...
0 Replies
Posted on Friday, 21 January 2022
  • New
  • I cannot modify the content of a comment using the
    Hi, When I try to edit a comment by clicking ContentItem, I got a blank page....
    0 Replies
    Posted on Wednesday, 19 January 2022
  • New
  • Can't install CComment
    When I try and install CComment Core via "Install from Web", it fails....
    1 Replies
    Posted on Monday, 17 January 2022
  • New
  • CMC for Joomla 4
    Was wondering if you have intentions to make CMC work with Joomla 4?...
    1 Replies
    Posted on Friday, 14 January 2022
  • New