1. Gary Piland
  2. Bug report
  3. Tuesday, 12 May 2020
  4.  Subscribe via email
Not sure if this is a bug, but didn't know where else to post it...

We have a Hotspots Pro install that will not display a map and only shows "Loading data..." in the sidebar if any category selected to show in the menu item is empty.

Site: http://CornerstoneofTopeka.org/vacancies

Is this expected behavior?

The client adds and subtracts locations in the categories often and some categories will be empty at one time and not another.

Thanks!
Responses (7)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

no emoticons in this comment
Hello, I have a question about Ccomment free version Why are the emoticons mis...
0 Replies
Posted on Saturday, 06 March 2021
  • New
  • Tag functionality
    Hello Yves, the last question of our presale questions was the following: ...
    6 Replies
    Posted on Sunday, 28 February 2021
  • New
  • smart-search plugin
    good day, is there a smart-search plugin for matukio or just the "normal&q...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 06 March 2021
  • New
  • french pages
    My apologies for additional question but I do not find the documentation How do...
    1 Replies
    Posted on Wednesday, 03 March 2021
  • Resolved
  • New
  • Voting and emoticons do not show
    Hello, Joomla 3.9.25 Voting and emoticons do not show on frontend. https...
    8 Replies
    Posted on Wednesday, 03 March 2021
  • New