1. Scott Ackerman
  2. Bug Report
  3. Thursday, 25 September 2008
  4.  Subscribe via email
I have a Joomla 1.0.15 install on a Linux FC6 box with MySQL 5.027 and PHP 5.1.6. I have the component sh404SEF installed and whenever a user comments on an article that has spaces in the 'title alias', strange characters are inserted into the URL and you get a 404 page. The character that is inserted is the 'À' character. sh404SEF is set to strip that character and replace it with a '-' but it is not working. I have even turned sh404SEF off for the comment component and that doesn't work either. The only workaround that I have found so far is to change the 'title alias' to words that are hyphenated. Am I missing something here? Unfortunately since the article in question is for registered users only, it wouldn't do any good to post the URL.
Responses (2)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Slow web page loading
Hi I have a question about HotSpot - Mapview. I've uploaded several 36 differen...
4 Replies
Posted on Saturday, 28 October 2017
  • #Hotspots
  • #mapview
Page Navigation!
The admin bar is currently on top before site visitors see the comments. How can...
0 Replies
Posted on Wednesday, 25 May 2022
  • New
  • Exporting Markers and Importing via PHPMyAdmin
    This is not a question, unless someone reading this knows a better way to do thi...
    3 Replies
    Posted on Monday, 22 July 2019
    • #Export
    • #import
    • #phpmyadmin
    • #markers
    Show all markers (and keep paginated list)?
    For my particular use case it makes more sense to do marker clusters than tiles....
    1 Replies
    Posted on Thursday, 19 May 2022
  • New
  • Two message dialogs when submitting hotspot
    Hi! I noticed that there are two Joomla messages shown when a hotspot is subm...
    1 Replies
    Posted on Thursday, 05 May 2022