1. Karen Dunne
  2. Extensions
  3. Saturday, 14 November 2020
  4.  Subscribe via email
The feature to attach an image does not appear to work. A 20-second screen recording shows how nothing happens, and this is from a super administrator's login: https://screencast-o-matic.com/watch/cYX20vM8WJ

I was not able to test this out on the Compojoom demo because of lack of permissions. But in this case, nothing appears at all to the user.

Is this supposed to work? If so, what's wrong? I haven't been able to find anything int the documentation regarding this.

Thank you,

Karen
Responses (8)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

no emoticons in this comment
Hello, I have a question about Ccomment free version Why are the emoticons mis...
2 Replies
Posted on Saturday, 06 March 2021
  • New
  • Tag functionality
    Hello Yves, the last question of our presale questions was the following: ...
    6 Replies
    Posted on Sunday, 28 February 2021
  • New
  • smart-search plugin
    good day, is there a smart-search plugin for matukio or just the "normal&q...
    0 Replies
    Posted on Saturday, 06 March 2021
  • New
  • french pages
    My apologies for additional question but I do not find the documentation How do...
    1 Replies
    Posted on Wednesday, 03 March 2021
  • Resolved
  • New
  • Voting and emoticons do not show
    Hello, Joomla 3.9.25 Voting and emoticons do not show on frontend. https...
    8 Replies
    Posted on Wednesday, 03 March 2021
  • New