1. Floor
  2. Newbie area
  3. Wednesday, 21 February 2018
  4.  Subscribe via email
I made some custom fields, email and website. But they don't link correct. What am i doing wrong?

When i copy the same text in the txt area, it works correct. But it needs to be in de custom fields i've made.
You do not have permission to view the content of this accepted answer.
Responses (13)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Trying to override default_form.php in Joomla 4 bu
I've installed CComment Core on my Joomla 4 site. Looks good so far, except for ...
0 Replies
Posted on Thursday, 02 December 2021
  • New
  • How much do you take to develop a plugin to displa
    Hello, I have a site with Hotspots Pro 6 installed. How much do you take to ...
    2 Replies
    Posted on Wednesday, 24 November 2021
    • #hotspots pro
    Installing Compojoom
    Hi, I just bought the Matukio Events and tried to install the extension via Comp...
    11 Replies
    Posted on Sunday, 28 November 2021
  • New
  • How to enable or disable comments for a category o
    Hi, How do I enable/disable comments for a category? Or menu/menu item? I can'...
    2 Replies
    Posted on Monday, 29 November 2021
  • Resolved
  • New
  • Where is the most recent plugin for Community Buil
    Hi! I have an older version of the plugin for HotSpots locations to integrate...
    6 Replies
    Posted on Sunday, 21 November 2021