1. Dennis Mei
  2. Bug Report
  3. Wednesday, 01 January 2014
  4.  Subscribe via email
Hello,

I installed ffgate in Joomla V 3.2 and created a test site and menu. I can open it with Facebook tab, but it only shows Liked-Fan page, no matter facebook user is liked or unliked.

I followed your youtube video instruction, can't find where to set Public to Fail in Site. I tried to set Public to No in Menu item's Advanced Options, I then get 403 error.

Could you please help me out?

Thank you and wish you have a awesome 2014!

Regards,
Dennis
Responses (1)
Accepted Answer Pending Moderation
Hi,

Sorry I missed out the instruction for secure key in facebook app set up. It all worked fine now. Thank you for this great extension. :)

Regards, Dennis

Hello,

I installed ffgate in Joomla V 3.2 and created a test site and menu. I can open it with Facebook tab, but it only shows Liked-Fan page, no matter facebook user is liked or unliked.

I followed your youtube video instruction, can't find where to set Public to Fail in Site. I tried to set Public to No in Menu item's Advanced Options, I then get 403 error.

Could you please help me out?

Thank you and wish you have a awesome 2014!

Regards,
Dennis
  1. more than a month ago
  2. Bug Report
  3. # 1
  • Page :
  • 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.

Last questions

Class "JModel" not found nach Update auf
Nach dem Update auf Joomla 4 kann ich die Matukio Komponente zwar aufrufen aber ...
4 Replies
Posted on Thursday, 02 February 2023
  • New
  • Buchungsformular
    Hallo Yves wie kann ich es machen, dass im Buchungsformular bei Mobile das +41...
    0 Replies
    Posted on Friday, 03 February 2023
  • New
  • CB integration
    Yeah it porbably was a fluke but the issue we are still having is as follow: ...
    0 Replies
    Posted on Friday, 03 February 2023
  • New
  • possibilities of payment
    I'll be happy to renew my subscription but can't and won't use Paypal. Do you ...
    3 Replies
    Posted on Thursday, 02 February 2023
  • New
  • CB User location not copied to hotspots table
    HI, I'm having an issue where the CB plugin is not writing the data to the ho...
    4 Replies
    Posted on Thursday, 26 January 2023
  • Resolved