1. Antonio
  2. Bug Report
  3. Friday, 26 September 2008
  4.  Subscribe via email
Hi, i need help,
Im trying to put JoComment to work, i've tried in 3 sites, and the link to the component, when i click it just shows a blank page.
In the backend all works fine.
Im using jooma 1.0.15 with JoomSEF.
Please i really need this working.
Thanks

ps: i've tried another comment component and its the same problem


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Don't display custom fields
Hi, i've made a couple of custom fields that i want to be filled by visitors ...
0 Replies
Posted on Tuesday, 07 July 2020
  • New
    • #custom fields
    Per hostpot user viewing permission
    Hi. I wonder if it is possible to hide some hotspots from users. explanation : I...
    2 Replies
    Posted on Friday, 03 July 2020
  • New
  • Booking - Seats = 0
    Hallo, ich hatte hier schon einmal (vor 1,5 Jahren) das Problem dargestellt. ...
    9 Replies
    Posted on Sunday, 07 June 2020
    How can I help translating ccomment?
    Hi, I have purchased the pro version of ccomment. I want to help translating the...
    0 Replies
    Posted on Monday, 29 June 2020
  • New
    • #translation
    • #languages
    • #6.1.5
    Unable to load Google Maps correctly on this page.
    Hi, Since this morning, all my sites that use Hotspot are in error with this me...
    2 Replies
    Posted on Thursday, 25 June 2020
  • Resolved