×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Intro images inside latest comments module

Intro images inside latest comments module 1 year 9 months ago #33622

  • Milan Dragas
  • Milan Dragas's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Hi, is it possible to have article's intro images rendered within latest comments module list?

Regards,
Milan

Intro images inside latest comments module 1 year 9 months ago #33641

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Online
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
So you are rendering the most commented articles or what?

Intro images inside latest comments module 1 year 9 months ago #33644

  • Milan Dragas
  • Milan Dragas's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Correct, i need it for most commented articles module.

Intro images inside latest comments module 1 year 9 months ago #33647

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Online
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
You would need to make a copy of our mod_comments module and modify it. IT's not something that we support. In the module we first do a count and fetch the ids of the most commented items. Then for those ids we just grab the titles from the respective plugin. You'll need to modify this behavior and grab the title + intro image. And then display it.

Regards,
Daniel

Intro images inside latest comments module 1 year 9 months ago #33671

  • Milan Dragas
  • Milan Dragas's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Hi Daniel, thank you for your answer. I have managed to modify the module and get the images listed.

Now I am having some other strange problem: For some reason I comments are not posted at all on production server. When I click on Submit comment , it only shows that "Saving..." string and it hangs there forever. You can see problem on this page for example.

On my local machine it all works well as it should. I have tried to disable all other components and framework scripts except joomla default, but this behavior remains.

Can you help me with this issue? Any suggestions?

Regards,
Milan
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.088 seconds