×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Error when opening Content Settings

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #522

  • ivan
  • ivan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
Hi,
i installed this component and when I want to open it I get the following error. What should I do?


Warning: loadadminloadlanguage(/srv/www/htdocs/sporttest/administrator/components/com_comment/admin_language/) [function.loadadminloadlanguage]: failed to open stream: Success in /srv/www/htdocs/sporttest/components/com_comment/joscomment/utils.php on line 201

Fatal error: loadadminloadlanguage() [function.require]: Failed opening required '/srv/www/htdocs/sporttest/administrator/components/com_comment/admin_language/' (include_path='/usr/share/php') in /srv/www/htdocs/sporttest/components/com_comment/joscomment/utils.php on line 201

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #523

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Did you look for the language files in /srv/www/htdocs/sporttest/administrator/components/com_comment/admin_language/ ?
Is there the language file you are trying to use?

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #526

  • ivan
  • ivan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
I just installed it and there are three languages in admin_language. What ever I do it displays the same error. I uninstall it and install it again and the error is always the same.

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #528

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
And what about when you set the language to autodetect?

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #532

  • ivan
  • ivan's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 3
  • Thank you received: 0
I don`t understand, where I do that? Where I set the language, in joomla or in joomla comment? I can`t open nothing in joomla comment it always displays the same error.

Error when opening Content Settings 11 years 3 months ago #535

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Hm, interesting. May I get admin access to your web site?
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.109 seconds