×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: [SOLVED] Request failed

[SOLVED] Request failed 12 years 7 months ago #314

  • Ruben Goethals
  • Ruben Goethals's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 7
  • Thank you received: 8
Whenever posting, I get following text displayed in the text field:
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_real_escape_string() expects parameter 2 to be resource, object given in <b>/hosting/sites/ww2.vegetarisme.be/htdocs/components/com_comment/joscomment/utils.php</b> on line <b>678</b><br />
<br />
<b>Warning</b>:  mysql_real_escape_string() expects parameter 2 to be resource, object given in <b>/hosting/sites/ww2.vegetarisme.be/htdocs/components/com_comment/joscomment/utils.php</b> on line <b>678</b><br />
<?xml version="1.0" standalone="yes"?><post><id>captchaalert</id><captcha><![CDATA[<a title="clic to reload a new image" href='javascript:JOSC_reloadCaptcha()'><img src="http://ww2.vegetarisme.be/components/com_comment/joscomment/captcha.php?refid=ffa084c5b7c9d05388b2cb786a6ddbb3" alt="Security Image" />
<input type="hidden" name="security_refid" value="ffa084c5b7c9d05388b2cb786a6ddbb3" /></a>]]></captcha><noerror>1</noerror></post>
I guess it's not the warnings that matter..although maybe the warning disable the xml from being captured?

And yes, I 've changed the template, but when I put the old files back, it stays the same, even after refreshing the whole page.
Help much appreciated.

( e.g. ww2.vegetarisme.be/index.php?option=com_...cle&id=42&Itemid=131 )

[SOLVED] Request failed 12 years 7 months ago #318

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Would you please change the template with one that is untouched from you and tell me if there is a change.

[SOLVED] Request failed 12 years 7 months ago #326

  • Ruben Goethals
  • Ruben Goethals's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 7
  • Thank you received: 8
Done it!
Content Settings>Layout>STandard template>HTML changing only-> same error
Content Settings>Layout>STandard template>CSS too -> same error

:(

[SOLVED] Request failed 12 years 1 week ago #2780

  • Ruben Goethals
  • Ruben Goethals's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 7
  • Thank you received: 8
OK, finally solved, you solved it here:
www.compojoom.com/forum.html?func=view&catid=10&id=2689

Thanks..

[SOLVED] Request failed 12 years 1 week ago #2784

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Hey Ruben,
I want to thank you for using our component despite the problems for so long!
Thank you!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.137 seconds