×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Hotspots 3.3 Stable Release

Hotspots 3.3 Stable Release 4 years 7 months ago #20416

  • Faris M Hayek
  • Faris M Hayek's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
Hi.

I get an installation error on Hotspots 3.3 released 19 April.

I am running Joomla 2.5

The error is:

JInstaller: :Install: File does not exist /home/real/public_html/tmp/install_51778ab868a14/media/com_hotspots/kml

The effects are that when you try access the main view, you get layout that seems to be missing some css and the menus are gone.

Regards,
Johan

Hotspots 3.3 Stable Release 4 years 7 months ago #20418

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Can I see your site? You should not get any layout errors from this "error".

Daniel

Hotspots 3.3 Stable Release 4 years 7 months ago #20420

  • Faris M Hayek
  • Faris M Hayek's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
I am trying to send you a message with the admin details but I cant find a place to send to send a PM.

I emailed it.

Hotspots 3.3 Stable Release 4 years 7 months ago #20421

  • Faris M Hayek
  • Faris M Hayek's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
'This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.'

Hotspots 3.3 Stable Release 4 years 7 months ago #20429

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Hey Faris,
I just had a look and there is a problem on your site, but I have the feeling that you have a corrupt joomla installation.
Can you test it with a clean joomla installation? (the one you have came with the template or am I wrong?). The problem are the modules on the dashboard. If you go to the module manager -> administrator -> then disable the hotspots modules the dashboard is loading just fine. But whenever I add the modules that show on the right of the dashboard the page just dies.

I've tested it on joomla 2.5.9, 2.5.10 here and I cannot reproduce the bug. Can you help me a little?

Thanks,
Daniel
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.079 seconds