×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Error after upgrade to v3.2.1

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18260

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
Hi , I have now installed the new version 3.2.1 of the component. The previous version was 2.0.5. I get this error in the frontend: Warning: implode() [function.implode]: Invalid arguments passed in /home/site/public_html/components/com_hotspots/utils.php on line 87

In the control panel I see this error: Warning: in_array() [function.in-array]: Wrong datatype for second argument in /home/site/public_html/components/com_hotspots/helpers/route.php on line 82

How can I fix? :unsure:

Thanks

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18264

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Go to the hotspots menu item (in the backend -> menus -> your menu -> hotspots menu item). Open it, save it and it should be fine.

Daniel

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18265

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
Thanks Daniel, now the errors in the frontend and backend are gone, but I do not see the markers of the hot spots on the map.

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18266

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
In the backend now I have this error: error loading feed data

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18267

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
The error loading feed data is comming from the "latest news" module in the backend. It means that your server is not configured properly to connect to sites over https. This is not related to hotspots not appearing on the map.

Can you go to the categories in the backend -> do you have shadow icons selected for each category? If you don't the hotspots are not going to load in chrome.

Daniel

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18268

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
No no shadow selected in all categories.
I can not upload new icon in edit category, I can only select sample icons.

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18273

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
If you cannot upload a new icon it means that the folder in media/com_hotspots don't have the correct permissions.
When you select a shadow icon the markers should show up.
Daniel

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18274

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
Sorry Daniel, everything is configured as in version 2.0.5. Permissions media / com_hotspots 755.
always get the error: Copy failed.
I tried selecting, choose sample shadow, but you can not see the marker on the map

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18275

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Please start a private ticket and give me backend access to your site. I want to see that for myself.
Regards,
Daniel

Error after upgrade to v3.2.1 8 years 2 months ago #18277

  • Trench J
  • Trench J's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 41
  • Thank you received: 0
ok thank you very much
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.162 seconds