×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Error building Admin Menus

Error building Admin Menus 9 years 1 month ago #14599

  • Peter Fleming
  • Peter Fleming's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Hi,

I'm getting a message after install saying 'Error building Admin Menus'.

But there is a message saying the component was installed successfully?

Is this going to cause issues?

Many thanks,

Peter

Error building Admin Menus 9 years 1 month ago #14600

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Well, the problem is that you don't have the menu in the backend. So you will have to manually type in the url
index.php?option=com_hotspots and that is lame.

I don't know why this happens, but what I've found to be a way to fix it is to go to phpmyadmin
go to the extensions table - find hotspots - remove all entries of it, then go to the menu table remove all entries of hotspots and finally the assets table -> remove all entries from there as well and it the installation after that normally doesn't create problems.

But why that brakes in the first place is still a mystery for me...

Cheers,
Daniel

Error building Admin Menus 9 years 1 month ago #14603

  • Peter Fleming
  • Peter Fleming's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Thanks Daniel. I will figure it out.

I've had to use a basic map module for now as time is against me! But I'm keen to use Hotspots in the future as it looks such a good component.

Error building Admin Menus 9 years 1 month ago #14610

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Hey Peter,
It is a bug in joomla 1.6 and 1.7:
joomlacode.org/gf/project/joomla/tracker...racker_item_id=25663

If you don't do what I mentioned you won't be able to fix it...
Cheers,
Daniel
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.137 seconds