×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Delete button not working

Delete button not working 7 years 1 month ago #20809

  • Gavin Mazzoni
  • Gavin Mazzoni's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Good day is Giovanni from Australia,

I have:
- joomla 2.5.11
- t3 framework 1.2.4
- CComment 4.2.1(Stable)
- but also i have tested the 5.0rc1(Release Candidate)
- the template for CComment is the default one

I have the following problem:

When I try to moderate a comment in the front end, I see the edit button, the unpublish button, and the delete button.

The first two are working , but the delete button is not working, the comment still there and nothing change, in the back end i can delete the comment without problems.

I have read all the topics about the edit and delete button, but I don't found nothing about
the delete button that was not working.

Delete button not working 7 years 1 month ago #20812

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Interesting I tried to reproduce this, but the delete button is working just fine for me.
Can you provide me with access to your website? (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) (or just create a private ticket)

thanks in advance,
Daniel

Delete button not working 7 years 1 month ago #20870

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Thanks for the help! It should be fixed now with the last dev. release!
Cheers,
Daniel

Delete button not working 7 years 3 weeks ago #21159

  • shonn piersol
  • shonn piersol's Avatar
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 30
  • Thank you received: 0
I cannot delete with 5.0rc1 in front end.

Delete button not working 7 years 3 weeks ago #21161

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
It's already fixed in the dev releases:
compojoom.com/component/ars/repository/dev-ccomment
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.131 seconds