×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Strange behaviour

Strange behaviour 9 years 5 months ago #16460

  • Dirk Albrodt
  • Dirk Albrodt's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
I just posted a comment on my own website and got the message, the comment could not be saved. While is was saved. The site shows this error message in the comment field:
"<br />
<b>Warning</b>: implode() [<a href='function.implode'>function.implode</a>]: Invalid arguments passed in <b>/home/xxx/www/www/components/com_comment/classes/joomlacomment/JOSC_notification.php</b> on line <b>281</b><br />
<?xml version="1.0" standalone="yes"?><post><published></published><noerror>1</noerror><debug></debug></post>"
Like I said, all works well, but I suppose users may find this strage. In fact one posted a comment a couple of times - every time it worked - and then send a message I give up, doesn't work"
Any idea what could be wrong and how to fix this?
Best wishes
Dirk

Re: Strange behaviour 9 years 5 months ago #16466

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Hey Dirk,
I don't understand what is wrong as on line 281 there is nothing that could cause this warning.
my advise is - go to the global joomla settings in the backend -> on the server tab set error reporting to "none" - it should be set to none for all production sites anyway - this way you are not disclosing potentially unsafe information to hackers :)

Cheers,
Daniel

Re: Strange behaviour 9 years 5 months ago #16467

  • Dirk Albrodt
  • Dirk Albrodt's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
Hi Daniel,
I think I should show you what happens, three screenshots attached showing three steps: how does it look, when I write a comment, what happens when I click send, and then the result when I click the ok button in the popup "saving failed".
Hope this will make the problem clearer.
Anyway many thanks for looking into this on a sunday!
Best wishes
Dirk
Attachments:

Re: Strange behaviour 9 years 5 months ago #16468

  • Dirk Albrodt
  • Dirk Albrodt's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
Sorry, me again. Somehow the upload of the second image failed, so I try it again with a new post - does not work here, too. Your site does not like the second image :(
Strange. I converted the png file to jpg, now it works (the other two files are also png, they were uploaded without any problem)
Attachments:

Re: Strange behaviour 9 years 5 months ago #16469

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
Just got an idea - look at your settings -> have you enabled email notifications? Have you selected a group that should receive the email notifications???

Regards,
Daniel
The following user(s) said Thank You: Dirk Albrodt

Re: Strange behaviour 9 years 5 months ago #16470

  • Dirk Albrodt
  • Dirk Albrodt's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 19
  • Thank you received: 0
Wow, yeah, that's it!
Thank you very much!
Dirk
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.111 seconds