×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Missing Language

Missing Language 4 years 10 months ago #19242

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Hi Daniel,

In the templates tab, I the constant COM_CMANDRILL_SEARCH_IN_TITLE displayed.
I can see this called in the administrator/components/com_cmandrill/views/templates/tmpl/default.php along with COM_MANDRILL_SEARCH_IN_TITLE="Search in title"

Looking in the administrator/language/en-GB/en-GB.com_cmandrill.ini, I think this is missing.
I see COM_MANDRILL_SEARCH_IN_TITLE="Search in title" which is used to display in the search field, so COM_CMANDRILL_SEARCH_IN_TITLE="Search in title" is missing as this is the label.

I added it to my lang file and it resolves the problem.

Missing Language 4 years 10 months ago #19246

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Sorry Daniel,

Just realised that this topic is published in General Talk, when it should be in CMANDRILL, could someone move it?

Missing Language 4 years 10 months ago #19248

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Thanks Simon,
Well, for me the string reads COM_WEBLINKS... which is obviously wrong...

I also saw that some of the strings are com_mandrill, other are com_cmandrill. SO I just fixed this as well.

Thank you for reporting and helping. Anything else?
Daniel

Missing Language 4 years 10 months ago #19257

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
That's all I found so far ;)

More tests to follow with other components.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.085 seconds