×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: New event email not sent to all members

New event email not sent to all members 1 year 6 months ago #34290

  • Bill Draver
  • Bill Draver's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 43
  • Thank you received: 0
I've noticed that when a new event is created that only a select few members are getting the email announcement. The Matukio setting for "Email on new event" under the Communications tab is set to Yes. The "New event email" is set to "Registered." The tool tip shows to select "0" for everyone but there is no zero to choose from the drop down list. All registered members have access to the events while the public does not have that option. What setting should be changed so all members receive the new event announcement?
Thanks!

New event email not sent to all members 1 year 6 months ago #34299

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 70
  • Thank you received: 556
About how many members are we talking? This function is not a replacement for a newsletter tool. Many providers / hosting companies limit sent mails to X in a minute. So maybe this could be the issue.

Yves

New event email not sent to all members 1 year 6 months ago #34303

  • Bill Draver
  • Bill Draver's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 43
  • Thank you received: 0
Hi Yves, We have 155 members that would receive the new event announcement and has worked in the past before the 6.0.5 version. It seems now that it's a random few who are getting the announcements. I'm using the Protostar template for the Event List. Also, my hosting service is GoDaddy and allows for 250 emails per day if that makes a differnce. Any suggestions to fix this issue would be appreciated. Thanks.

New event email not sent to all members 1 year 4 months ago #34659

  • Steve Wekarchuk
  • Steve Wekarchuk's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Thank you received: 0
Evening,
I am having the same issue. The emails are only going to one of my groups, and I need it to go to ALL groups. Where do I put "0" for everyone per the help notes?
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.107 seconds