×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Icons missing

Icons missing 4 years 4 months ago #33983

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
Joomla 3.5.1
Matukio 6.0.2

Hi there, after the recent update to Matukio 6.0.2 I noticed that the icons are missing.


Attachments:

Icons missing 4 years 4 months ago #33985

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
Hi Niels,

can you test with version 6.0.3 please? Removed the loading of glyphicons in 6.0.2 (normally joomla does), but there seems to be a lot of installations where this is not happening (always depending on template), so i brought them in again..

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #33998

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
Ok... how to update?
The auto-updater can't find it, I have cleared cache a thousand times... FTP uploaded to the TMP directory, and tried to install from there, but nope, not working.

PS, I tested with frontend template Protostar, and still the icons are not showing...

Icons missing 4 years 4 months ago #33999

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556

The auto-updater can't find it, I have cleared cache a thousand times


Hmm it's definetly in there: compojoom.com/index.php?option=com_ars&v...&dummy=extension.xml

Any error messages?

Normal installation / update with the joomla installer is not working? There is nothing sepcial about that release.

When you upload to the tmp directory you have to extract files first.

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34000

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
No error messages.
Uploading to TMP is opened first, yes.
This is the same on 2 sites, on different servers.

Also, for some reason, the calender module seems to be falling apart...
It is inserting "object Object" and also "yyyy - yyyy", not to mention the dates are upward set so they cross the day line.


PS, I know the 6.0.3 is there, I have downloaded it to make the TMP attempt method.
Installing attempts through TMP gives this :
Warning
JInstaller: :Install: Can't find XML setup file.


Followed in red by:

Error
Path does not have a valid package.
Unable to find install package
Attachments:

Icons missing 4 years 4 months ago #34001

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556

It is inserting "object Object" and also "yyyy - yyyy", not to mention the dates are upward set so they cross the day line.


Object object has been fixed with 6.0.3. The module settings have to be updated to YYYY instead of yyyy and some other things. As we updated to fullcalendar version 2 with 6.0.0. Sadly this is nothing which could be done automatically.

fullcalendar.io/docs/text/titleFormat/

JInstaller: :Install: Can't find XML setup file.


Then the path is not correct, did you extract into a subfolder? there is nothing special about this release :/

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34002

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
The upgrade to 6.0.2 was doing the same thing, but suddenly was visible by the update system.
Never figured out why, as it worked.
Anyway, yes, I was attempting to install from a sub directory in the TMP folder, as this is what I normally do, to keep things as clean as possible.
So I tried directly in the TMP folder (after opening), and that didn't help either. Still the warning stuff and error.

But, I tried to install Matukio a few minutes ago, on a clean test site (only template installed to the Joomla 3.5.1), and even there, Matukio will not install.


This is the Matukio once opened... shouldn't it have at least an XML file at this level?
Attachments:

Icons missing 4 years 4 months ago #34003

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
Hmm yes it should, that's weird. And when i extract the package it has:

www.dropbox.com/s/arkj065erxkcn3n/Screen...%2014.38.23.jpg?dl=0

Just downloaded from compojoom.com, not sure what's going on.

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34004

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
Hmm just talked to Daniel and he has the same issue with windows. When you use another zip software, like 7ZIP, you see an empty folder with script.php and matukio.xml in there which you can use.. Weird.. :(

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34007

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
Downloaded through IE this time, and opened with 7Zip.
It showed a folder that opened to include the XML file and script.
Uploaded to the TMP folder using FTP.
Clicked install, and it works!! :woohoo:

So, the component itself is working again, complete with icons.

The calender however is still showing this object stuff, and is not nicely presented... but sure, it works.

Icons missing 4 years 4 months ago #34008

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556

The calender however is still showing this object stuff, and is not nicely presented... but sure, it works.


Do you have a link? And did you update the time format? ;)

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34009

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
I tried to update time format to d-m-Y
Link: www.ptk.no/
Scroll to the bottom to see the Calender module showing the problems.

Icons missing 4 years 4 months ago #34010

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
It's not php date format :( That's the reason the module has the advanced tab, see:

fullcalendar.io/docs/text/titleFormat/

It's the time showing as object object not the title :)

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34011

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
If you want just create a super admin account for me, going to set the defaults then :-)

Yves

Icons missing 4 years 4 months ago #34012

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
Where can I send login details?

Icons missing 4 years 4 months ago #34013

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. :-)

Icons missing 4 years 4 months ago #34015

  • Yves Hoppe
  • Yves Hoppe's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 3519
  • Karma: 71
  • Thank you received: 556
Should work now, please test :-) (Reseted to the default value)

Yves
The following user(s) said Thank You: Nils Ally

Icons missing 4 years 4 months ago #34016

  • Nils Ally
  • Nils Ally's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Gold Boarder
  • Posts: 299
  • Thank you received: 33
Jepp, working nicely now!!!
Super huge thank you!
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.293 seconds