1. Geoff Doohan
  2. Newbie area
  3. Friday, 18 September 2015
  4.  Subscribe via email
Joomla 3.4.4
HotSpots 5.1.11
Link to page
I have installed Hotspots on a site I am building and am in the process of populating it. I have 3 categories and a number of locations under each.
For some reason which I cannot understand it has stopped working on the frontend, All it shows is an empty box as in att. I have looked in the error log and this is the only entry from today:
[Fri Sep 18 16:39:10 2015] [notice] [client 101.163.70.16] mod_hive matched URI http://www.greynomadforum.com/index.php/site/locations (/home/aerotrad/public_html/greynomadforum/index.php) with match 8, referer: http://www.greynomadforum.com/index.php/site/locations
Attachments (1)
Responses (1)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Upgrading CComment to 6.1.7 and "Download ID
Hi Support, We are using CComment and today upgraded to 6.1.7. From the Joomla...
1 Replies
Posted on Wednesday, 10 August 2022
  • New
  • What is Tiles apps ?
    In Joomla there are many applications inside, I used Compojoom, I found it to me...
    0 Replies
    Posted on Tuesday, 09 August 2022
  • New
  • What is Tiles apps ?
    In Joomla there are many applications inside, I used Compojoom, I found it to me...
    0 Replies
    Posted on Tuesday, 09 August 2022
  • New
  • CComment - Submit comment throwing error
    I upgraded Joomla to Version 4 and re-installed CComment. Comments and settings ...
    7 Replies
    Posted on Tuesday, 29 March 2022
  • Resolved
  • Paypal Zahlungsabwicklung
    Seit kurzem funktioniert leider die Zahlung per paypal nichtmehr so wie sie soll...
    2 Replies
    Posted on Sunday, 26 June 2022