1. Fred 63
  2. Bug report
  3. Monday, 27 February 2023
  4.  Subscribe via email
Hi,

I'm using Hotspot PRO with Community Builder 3rd party. When I update a user, no Hotspot marker is created in database.

Looks like I'm not the one (see here https://compojoom.com/forum/post/cb-integration-1)
I've got the same configuration than this post.

My Google API Key is correct because when I create a Hotspot by myself, It geocode properly the address.

Is there a way to have logs or debug function ?

Can you please have a look ?

Thanks in advance

I can provide credential from a TEST environnement
Responses (4)


There are %s replies to this question. If you want to see them you need a valid subscription.
If you have a valid subscription, please login now.
Visit store now

Last questions

Links aus Veranstaltungsübersicht funktionieren ni
Nach der Migration von Joomla 3.10 auf Joomla 5.0.3 treten folgende Probleme auf...
3 Replies
Posted on Monday, 08 April 2024
Issues uploading photos
I figured out my other issues and this is the only one I can't seem to find an a...
1 Replies
Posted on Friday, 21 June 2024
Marker adapted to level of zooming
Hello, I'd like to be able to display a marker showing the number of users on a ...
0 Replies
Posted on Monday, 20 May 2024
Download and install locations from Google
Is there anyway that you can download a list of locations from Google Maps and t...
0 Replies
Posted on Monday, 20 May 2024
Link to maps.google.de in default.php
Hi, i have a question about the default.php under hotspot. i want to integrate...
1 Replies
Posted on Sunday, 19 May 2024