×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Tool Tip Layout Issue

Tool Tip Layout Issue 3 years 5 hours ago #28525

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Hi Daniel,
I am just testing HS V4.1.1 on a J! 2.5 site.
Everything installed correctly.
Set up category etc and a menu link.
When map page loads, the Show Tour tool tips are displayed in the bubble but they seem to appear incorrectly.
Attached are the various bubbles that are displayed. Step 1, 4 and 7 appear to be the only ones that are positioned correctly.
The screenshots were taken with menu closed, if the menu link is set to menu open, then Step 2 is positioned correctly.

I think the problem may come from using absolute positioning, as they are controlled by left and top values, which do not seem to take into account the screen size correctly.
There is some calculations going on, as I can see the left/top values change on resizing browser image.

Just thought I would pass that on.

Simon

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28529

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Can you get me a link? Or at least show me the screenshots? (nothing in your post?)

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28530

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
oh, the attachments dropped off.

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28532

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Umm, I add a file, click insert, but on submitting that disappear.

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28533

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
OK, just seen the error
Failed to upload file 'hotspot3.png': The file size (286541) exceeds the maximum set by the administrator.
Failed to upload file 'hotspot4.png': The file size (189392) exceeds the maximum set by the administrator.
Failed to upload file 'hotspot5.png': The file size (205628) exceeds the maximum set by the administrator.
Failed to upload file 'hotspot6.png': The file size (192593) exceeds the maximum set by the administrator.
Failed to upload file 'hotspot7.png': The file size (199677) exceeds the maximum set by the administrator.

They are less than 200kb images.

Will try a zip, but that is 800kb

.

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28534

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Hey Simon,
I didn't know that Kunena had a setting for the max file size. I changed this to around 3MB, so you should be now able to upload the images.
Regards,
Daniel

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28535

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Hi Daniel,
No problem.
Lets try again ;)


File Attachment:

File Name: Pictures.zip
File Size: 803 KB
Attachments:

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28536

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Okaaaaaaaay. I see what the issue is. I have to open the menu, otherwise the tooltips are pointing to the location of the buttons, but they are out of your view.
About the screenshots where the tooltip is on the top left - have you disabled the directions completly? That would explain why it is there.
I'll need to update the script...

Thank you! Expect 4.1.2 next week :)
Daniel

Tool Tip Layout Issue 3 years 3 hours ago #28537

  • Simon Wells
  • Simon Wells's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Senior Boarder
  • Posts: 40
  • Thank you received: 0
Sorry ;)
At least you know what it is.
PS, looks much nicer too!!, I have the V3.6.2 Pro installed for client, which has some issues which this newer versions should solve.
Not for profits and funding issues = headache.

Will test some more later.
Simon
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.093 seconds