×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me

TOPIC: Keep getting "request failed" but comments do go through...

Keep getting "request failed" but comments do go through... 12 years 8 months ago #8167

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
download again beta2 from the website and try to install it again.
Sometimes such funny problems occur and we never find a reason for them. After a new download and install they disappear.

Keep getting "request failed" but comments do go through... 12 years 6 months ago #8911

  • henrik
  • henrik's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 0
Hello.
This error became an issue now with the RC1 upgrade. Never had it with the previous version.
I get the "request failed" message in Firefox, IE behaves the same way (long time to load after submitting message and no sign of the comment until you reload the site) but no error box.
I also noticed that there now appears two zero's at the bottom right field of previous entered messages.

Has anyone found a definite solution for this yet?

Keep getting "request failed" but comments do go through... 12 years 6 months ago #8912

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Offline
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 155
  • Thank you received: 1081
start a new thread with link to your website.
Time to create page: 0.127 seconds