×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Pagebreak

Pagebreak 7 years 2 months ago #10263

  • kevin
  • kevin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 0
Hi
Using Joomla comment 4.0 rc1 with Joomla 1.5.20 on Firefox/3.6.8, it is the same on IE

I know that there is no support on this but wondering if anyone has the same issue and help in solving:

If I us page break the comment area comes up with large fonts if I toc to All Pages it all disappears and goes back to normal fonts.

Pagebreak 7 years 2 months ago #10264

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Hey Kevin,
I don't understand the problem, could you give us a link??

Pagebreak 7 years 2 months ago #10265

  • kevin
  • kevin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 0
eslwatch.info/index.php?option=com_conte...onal-news&Itemid=101

If you look at all pages the problem clears

Pagebreak 7 years 2 months ago #10266

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Hey Kevin,
My first reaction was - that joomlacomment template looks awful on this page, but then I landed on the last page and I saw that it looks fine :)
My guess is that the page is generating invalid html somehow and that is interfering with our template:
HMLT check

Looking trough firebug - the label fields for the template were transformed in:
<headupmark class="headupTerm">Contact</headupmark>
This is done for some reason from a javascript on your page...

Pagebreak 7 years 2 months ago #10267

  • kevin
  • kevin's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Thank you received: 0
Cool thank you for pointing me in the right direction, I turned of every plugin and module to ascertain if they was causing this problem. No effect. I noticed that when I turned off pagebreak all was normal. I then when to Joomla extensions and tried various pagebreak plugins none work except UberPageBreak.

It seems to have fixed the problem, I hope if anyone else has an issue that they will not waste the hours I did.

Thank you Daniel for helping on a unsupported component but I must say that you have always been on the ball with your programs. Hopefully when my site starts to make money I can upgrade. The new one looks awesome.

Regards
Kevin
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.101 seconds