×

Notice

The forum is in read only mode.
Welcome, Guest
Username: Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Endless data loding after update. No hotspots

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #18931

  • Holger Knoth
  • Holger Knoth's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 0
Hello Daniel,

i have updated hotspots to the newest version.

Installation says that all update was fine but now I have a big problem.

All sites with the hotspots maps load no data. I always see "Lade Daten...". But no hotspots will show.
I have no idea why. Could you please take a look at:

www.canoeguide.net/kanutouren-in-deutschland#!/catid=4;1

Its a running live site so a solution for this problem is very urgent.

Thanks and regards

Holger

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #18932

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
Hey Holger,
Why do problems have to always occur on holidays :)

So, here is a list with things I want you to check:
1. The menu item -> go ahead and open and save it again.
2. Log into the database, navigate to the #__hotspots_marker table and have a look at the access column, does your hotspots have the value 1 or 0 there? If you have 0 there execute the following query:
UPDATE #__hotspots_marker SET access = 1;

#__ should be replaced with your table prefix.

Let me know if this helps.
Daniel

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #18934

  • Holger Knoth
  • Holger Knoth's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 0
Hello Daniel,

Why do problems have to always occur on holidays :)

I think the problem is that I make updates during my holidays... so they occur during the holidays :cheer:

- I have open all items from one category and save it again.
- All rows in the #_hotspots_marker table have 1 in the access column

So this was not the problem. The map is still showing "Lade Daten..."

Do you have more ideas? Things I can check?

Thanks Holger

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #18935

  • Daniel Dimitrov
  • Daniel Dimitrov's Avatar
  • Away
  • Administrator
  • Administrator
  • Posts: 9618
  • Karma: 154
  • Thank you received: 1081
I'll need to have a look at the backend. I currently have 0 ideas what could be wrong.
Could you send access information to This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.?
Thanks,
Daniel
The following user(s) said Thank You: Holger Knoth

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #18936

  • Holger Knoth
  • Holger Knoth's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 0
Hello Daniel,

thanks fro the special "Near to Happy new year support".
I have send you the access data
Regards
Holger

Endless data loding after update. No hotspots 4 years 11 months ago #19076

  • Holger Knoth
  • Holger Knoth's Avatar Topic Author
  • Offline
  • Junior Boarder
  • Junior Boarder
  • Posts: 29
  • Thank you received: 0
Hello Hotspots Community,

I just want to give feedback of this error.

Daniel was able to give me a push in the right direction. I had activated the "show error" settings on the server. After I disable this, hotspots working perfect like I expected.

There is still a problem with the configuration on the website. Maybe something with a not perfect configured joomla installation. If I can grab and kill this error I will come back and describe it.

Thanks Daniel for support.

Regards
Holger
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.160 seconds